Magicianul augustin

Bine te-am gasit,
Augustin face parte din generatia moderna de iluzionsiti profesionisti si prezinta peste 200 de spectacole anual in toata tara.
Plin de umor, data fiind experienta de actor de comedie, Augustin diferentiaza orice petrecere de nunta.
Prin originalitatea numerelor prezentate, spectacolul de iluzionism este uimitor si are rolul de a destinde atmosfera.

Suntem o echipa tanara dar cu experienta, de fotografi si cameramani din Bacau iar portofoliul nostru de lucrari foto si video de la nunti, botezuri sau alte evenimente private, vorbeste de la sine. Ziua nuntii dumneavoastra va fi una plina de emotii si bucurii. Noi vom face totul pentru ca dumneavoastra sa va bucurati din plin de ea. De aceea, v-am pus la dispozitie o gama de servicii de calitate: de la sedinte foto in studio profesional, la sedinte foto in orice al cadru dorit, pana la filmari si fotografieri pentru nunti si alte evenimente personale, la cel mai inalt nivel.

DJ Costy Bacau

Noi te distram la nunta ta! Cu o experienţă de peste 20 ani in domeniul nuntilor, DJ Costy vă garantează distracţie pe cinste şi momente de neuitat la cel mai important eveniment din viata voastra! Distreaza-te alaturi de noi!

Trupa Provincialii

Echipa noastra de profesionisti beneficiaza de o experienta vasta in domeniul organizarii de evenimente private sau publice (concerte, petreceri de firma, conferinte, petreceri private, etc.) Oferim solutii complete pentru organizarea oricarui tip de eveniment: artisti, sunet, lumini, logistica. De-a lungul timpului am colaborat cu nume celebre din Showbiz-ul romanesc dintre care amintim: Andra, Directia 5, Marcel Pavel, Proconsul, Paula Seling, Voltaj, Anna Lesko, Nico, Mircea Baniciu, Nelu Ploiesteanu, Ionut Dolanescu, Margareta Clipa, Pepe, Fuego, Benone Sinulescu, Cornelia Catanga.